M3TCH gaat voor kwaliteit en duurzaamheid. We schieten niet met hagel en richten ons primair op het vakgebied van Data Science en Advanced Analytics. Wij hebben ruim 12 jaar ervaring in deze markt. Onze kennis en ervaring bestaat niet alleen uit het inzetten van professionals, maar vooral ook uit inhoudelijke kennis en praktische toepassing van data science en analytics.

Persoonlijke benadering én intelligence stellen wij in onze manier van werken centraal. Zo vinden we het belangrijk om professionals en opdrachtgevers goed te leren kennen. De beste m3tch ontstaat alleen wanneer we goed weten wat je behoeften, ambities, drijfveren en vaardigheden zijn en wat je écht belangrijk vindt, naast de benodigde harde criteria zoals technische kennis en ervaring. Voordat een professional op gesprek gaat bij een opdrachtgever hebben wij altijd daarvoor al persoonlijk kennisgemaakt met de professional en opdrachtgever en van beiden een uitgebreid profiel opgesteld. We passen data science ook toe in onze eigen werkwijze, zoals de m3tchingsalgoritmes die op basis van slimme data mede zorgen voor de juiste m3tch tussen professional en opdrachtgever.

Onze dienstverlening gaat veel verder dan een eenmalig project of een enkele job switch. Het vertrekpunt van onze dienstverlening is de ambitie van jou als professional of als opdrachtgever en hoe je jezelf continu kunt verbeteren met maximale ondersteuning.

Ons doel is om jouw ambities te realiseren en je volledig te begeleiden en te faciliteren tijdens de weg hier naartoe. We faciliteren professionals onder meer door administratieve lasten te verlichten en uit handen te nemen, maar ook op het gebied van vervoer kunnen we diverse oplossingen bieden of op het gebied van tijdelijke kantoor- en werkruimte.

Ieder traject en iedere samenwerking pakken met evenveel nieuwsgierigheid en enthousiasme op. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk gesprek.