Deze bestaat uit 3 stappen.
Na aanmelding en inschrijving volgt allereerst een ‘papieren ronde’ waarin we kijken naar je cv, motivatie en cijferlijsten van je HBO- of WO-studie. Dit geeft een goed beeld van je achtergrond en welke activiteiten jou bezighouden als persoon. De motivatiebrief laat ons zien waarom jij bij M3TCH zou willen werken en je cijferlijsten geven een indicatie van hoe je je ontwikkeld hebt.

Het eerste gesprek bestaat uit twee delen waarin we focussen op jouw competenties om een M3TCH Consultant te zijn. In het eerste deel gaan we in op jouw motivatie en vaardigheden, dit doen we door veel naar voorbeelden te vragen. We kijken of de organisatie en jij bij elkaar passen. Kortom we zijn benieuwd naar wat jou beweegt en waar je enthousiast van wordt. In het tweede deel mag je een business case oplossen vergelijkbaar met een relevant vraagstuk van onze opdrachtgevers, om zo je analytische vaardigheden te laten zien.

Het tweede gesprek is óf een kort vervolg op het eerste gesprek, bijv. door nog een korte case of verdere vragen naar voorbeelden om een nog beter beeld te krijgen van de beste M3TCH. Of het is gelijk een afrondend gesprek en gaat over de arbeidsvoorwaarden, kennismaking met het team en andere leuke zaken voordat je kunt starten.