Op zoek naar een nieuwe baan als data professional? Hieronder vind je enkele vacatures bij onze opdrachtgevers. Klik op een vacature voor meer informatie en neem contact met ons op indien je interesse hebt of graag meer wilt weten over de vacature of de organisatie.

Consultant Database Marketing

Waar werk je? Voor Sanoma Media zijn wij op zoek naar een proactieve, ondernemende en datagedreven Database Marketeer, die als trusted advisor kan acteren richting de business. Sanoma heeft een enorme hoeveelheid on- en offline data beschikbaar, dit betreft ruim 50 verschillende merken. De inzet van big data wordt bewezen toegepast en leidt tot zeerLees meer
Bekijk vacature

Senior Marketing Automation Specialist

Wil jij zorgdragen voor het creëren en bouwen van data gedreven marketingcampagnes in o.a. Eloqua? Verantwoordelijk zijn voor het doen van analyses, de segmentatie, het bouwen van de flows en analytics omtrent de campagnes? Kom dan het data gedreven Customer Intelligence team van Wolters Kluwer versterken als Senior Marketing Automation Specialist!
Bekijk vacature

Architect Data & Analytics

Wil jij samen met jouw collega’s van het Customer Intelligence team, de business en IT werken aan de realisatie van een data infrastructuur die gebruikt kan worden voor het creëren van insights, data science en effectieve marketing? Kom dan het data gedreven Customer Intelligence team van Wolters Kluwer versterken als Architect Data & Analytics!
Bekijk vacature

CONSULTANT DATA ANALYTICS & INSIGHTS

Voor onze opdrachtgever HAVI in Amersfoort zoeken wij een Consultant Data Analytics & Insights. HAVI is een wereldwijd, particulier bedrijf gericht op het innoveren, optimaliseren en beheren van de toeleveringsketens van toonaangevende merken. Ga jij vanuit HAVI voor McDonald's aan de slag als Consultant Data Analytics & Insights?
Bekijk vacature

Marketing Intelligence Analist

Voor onze opdrachtgever Sdu in Den Haag zijn wij voor het team Marketing Intelligence op zoek naar een gedreven Marketing Intelligence Analist. Ben jij analytisch sterk en heb je ervaring met het ontwikkelen en implementeren van voorspelmodellen? Bekijk dan deze vacature!
Bekijk vacature

Lead Data Scientist

Voor het Data Science team van een van onze opdrachtgevers in Amsterdam zijn we op zoek naar een Lead Data Scientist. Ben jij diegene die Data Science binnen de organisatie naar het volgende niveau kan tillen? Heb jij je de afgelopen jaren bewezen als Data Scientist en ben je klaar voor de volgende stap? Dan is dit iets voor jou!
Bekijk vacature