Heb jij ambities om als recruiter je verder te verdiepen in het datadomein en het verschil te maken voor onze klanten? Check deze vacaturepagina en neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

LEAD RECRUITER DATA SCIENCE & ANALYTICS

Als Lead Recruiter Data Science & Analytics ben jij de senior van het nieuw te vormen recruitment team en krijg je veel ruimte om je rol en processen verder te ontwikkelen. Kandidaten interviewen, netwerken, HR en hiring managers adviseren, zorgen voor de beste customer & candidate experience en gaan voor de perfecte m3tch. Dat is waar jij energie van krijgt. We werken voor uiteenlopende grote klanten en sterke merken in o.a. de bancaire sector, telecom, retail, uitgeverij en reisbranche.
Bekijk vacature

LEAD RECRUITER DATA SCIENCE & ANALYTICS

Als Lead Recruiter Data Science &  Analytics ben jij de senior van het nieuw te vormen recruitment team en krijg je veel ruimte om je rol en processen verder te ontwikkelen. Kandidaten interviewen, netwerken, HR en hiring managers adviseren, zorgen voor de beste customer & candidate experience en gaan voor de perfecte m3tch. Dat is waar jij energie van krijgt. We werken voor uiteenlopende grote klanten en sterke merken in o.a. de bancaire sector, telecom, retail, uitgeverij en reisbranche.
Bekijk vacature