Ben jij een data professional en vind je het leuk om je expertise in te zetten in meerdere toonaangevende organisaties? Dan is een rol als consultant bij M3TCH wellicht iets voor jou! Hieronder vind je een overzicht van de professionals die wij op dit moment zoeken. Klik op een rol voor meer informatie en om in contact met ons te komen voor een specifieke vacature. Staat jouw rol er niet tussen, maar lijkt het je wel leuk om bij M3TCH te werken? Neem dan contact met ons op en overtuig ons met jouw verhaal!

Senior Consultant Data Science & Analytics

Hou je van data, statistiek, uitdaging, afwisseling en vernieuwing? Heb je een afgeronde Master of PhD in Data Science, Econometrie, Marketing Intelligence, Artificial Intelligence of vergelijkbare studie en minimaal vijf jaar werkervaring als data scientist, data analist of data consultant? Neem contact met ons op!
Bekijk vacature

Data Science & Analytics Wizard

Ben jij een echte Data Wizard, beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden en volg je de laatste trends en ontwikkelingen die je het liefst toepast binnen innovatieve projecten bij toonaangevende organisaties? Dan zoeken we jou!
Bekijk vacature

Medior Consultant Data Science & Analytics

Heb jij minimaal 4 jaar ervaring binnen het vakgebied data analytics en beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden? Volg je de laatste ontwikkelingen en pas je die het liefst toe in de vorm van innovatieve projecten bij toonaangevende organisaties? Dan zoeken we jou!
Bekijk vacature

Junior Consultant Data Science & Analytics

Heb je een afgeronde Master of PhD in Data Science, Econometrie, Marketing Intelligence, Artificial Intelligence of vergelijkbare studie en maximaal drie jaar ervaring als data scientist? En lijkt het je leuk om als consultant gave data science projecten uit te voeren bij onze opdrachtgevers? Dan is een baan als Junior Consultant Data Scientist iets voor jou!
Bekijk vacature